Skandinavisk skönhet – Topp fem produkter enligt Svenska Index1 webbportal

Skandinavisk skonhet

Vi här i Sverige är kanske lite kända för att vara ganska vackra. Mång skulle säga att det helt beror på våra gener men det är väll inte riktigt hela sanningen. Egentligen använder vi faktiskt en hel del skönhetsprodukter för att bli så fina som många tycker att vi är. Idag ska vi på index1.se kolla igenom några av dessa produkter, vi har sammanställt en lista över dem fem bästa.

Face Lotion More

Detta är en svensk hudkräm och det är en av dem krämer som får vår hy att se så ljus och fin ut. Denna fina hudkräm återfuktar huden och får den därför att se fin och slät ut igen. Den ger också tillbaka huden sin lyster. Har du en väldigt känslig hud? Då passar denna hudkräm perfekt eftersom den också är väldigt skonsam. Du behöver inte vara det minsta orolig över att skada din hud om detta är hudkrämen du väljer.

Förutom alla resultat så är denna hudkräm bra eftersom den är skonsam mot miljön. Miljön är något som blir allt viktigare för unga människor och därför tillverkas nu allt mer skönhetsprodukter som är skonsamma mot miljön.

Sverige och Skandinavien är även väldigt känt för att ta fram produkter som är skonsamma mot miljön. Det är inte bara Face Lotion som står ut här utan många andra produkter ser också till att falla under samma kategori. Under 2018 var det många nya produkter som lanserades enligt samma principer, skonsam mot huden, skonsam mot naturen.

Urban Re–Energize 1

Urban Re–Energize 1En annan sak som är väldigt viktigt för oss här uppe i Skandinavien är vårat hår. Därför är vi ofta ganska noga med att välja bra schampo som verkligen hjälper oss att få rent vårt hår. Detta schampo gör just detta och dessutom så hjälper det dig att återfukta ditt hår för att få det att glänsa igen.

Om du ha ett hår som börjat förlora elasticiteten lite så är detta ett perfekt schampo. Det hjälper dig att återfå denna elasticitet plus att det gör mycket mer. Kombinera detta med ett bra pris och du har en vinnande produkt.

Anledningen till att denna produkt når ända fram till en topp-5 placering är att den är så pass bra för ett hår som behöver lite av varje men som samtidigt inte sluter ut håret och håller kvar hårets elasticitet.

Hand Cream så här Swedish Dream

Här i Norden blir det ofta kallt och kyligt och då är det viktigt att ha en bra handkräm som hjälper händerna att må bra. Denna handkräm gör just detta, de återfuktar händerna och är riktigt trevliga.

Oftast vill man undvika att ha kladdiga händer och därför sjunker denna kräm snabbt in i huden. Dessutom är den skonsam mot din hud och väldigt behaglig att använda. Om du har känslig hud eller liknande är detta därför en perfekt handkräm för dig. Eftersom priset dessutom är ganska bra så är detta en riktigt bra handkräm att köpa.

En av motiveringarna till att denna produkt tar sig upp på listan är att den är så pass bra prissatt för konsumenten men levererar ändå ett högt värde i form av användarbarhet och en handkräm som många skandinaver troligtvis kommer att använda.

Q10 PlusC

OM du inte vill gå omkring insmord i en kräm under dagen så passar denna kräm perfekt för dig. Smörj bara in dig innan du går och lägger dig och vakna med en kropp som må riktigt bra. Denna kräm absorberas snabbt av din hud och den innehåller flera olika vitaminer som din kropp behöver.

Du kommer vakna med en finare hy än vad du gick och la dig med och det är verkligen inte något som är helt vanligt. Detta är då fördelarna med att använda sig av en s.k. nattkräm. Köp din redan idag, du lär inte ångra ditt beslut.

Som sina föregångare till produkter så erbjuder q10 PlusC tillräckligt med vitaminer för att den ska anses vara en bra kräm för dig som har en hud som fortfarande brister i näring.

Color Therapy

Men självklart bryr vi svenskar oss om mer än bara vår hud och vårt hår. Vi bryr oss även en hel del om våra naglar och använder därför ofta nagellack. Detta fina nagellack heter Color Therapy och det kommer helt enkelt att ge dina naglar en underbar färg.

Förutom att dina naglar får en väldigt fin färg så verkar också nagellacket återfuktande. Detta betyder att dina naglar får en hel del näring medans du bär detta nagellack vilket definitivt är en fördel. Allt detta kombinerat med ett riktigt bra pris gör detta nagellack till en vinnande produkt enligt oss på webbplats.

Är du även den som lägger flera hundratals kronor på manikyr varje månad så är Color Therapy definitivt något som du ska titta närmre på. Det ger inte bara ett slående resultat men kommer även att spara dig flera hundralappar i månaden.

Här i Norden och i Sverige använder vi oss av väldigt många skönhetsprodukter för att se finare ut men att använda sig av dessa är verkligen inget krav. Du kan vara fin precis som du är, i många fall är skönhetsprodukter faktiskt onödiga.

Alla säger åt oss att vi måste ha smink, nagellack och liknande men det är verkligen inget krav. Ibland måste du helt enkelt våga gå emot strömmen och våga se ut som du är. Du lär bli förvånad över hur fin du faktiskt kan bli helt utan något nagellack.